Cautare

3063 de rezultate pentru "4 august tamaseni neamt" (2.89 secunde)
In perioada 6 - 8 August, politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Constanta au organizat o actiune pentru depistarea persoanelor care vand sau consuma substante interzise.
Educatoarea hoata, 5 ani de inchisoare Educatoarea Elena Chirila, din Bucuresti, arestata in luna august, sub acuzatia de furt, alaturi de concubinul sau, a fost condamnata la 5 ani de inchisoare de magistratii Judecatoriei Sectorului 6, insa hotararea nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs.
coordoneaza, in perioada 19-31 august a.c., la nivel national, o actiune pe linia respectarii regimului legal de viteza, potrivit calendarelor de activitati ale politiei rutiere si Organizatiei Politiilor Europene - T.I.S.P.O.L, pentru anul 2013.
ZECI DE STRAZI SI BULEVARDE, SENSURI UNICE DIN AUGUST IN CAPITALA Soferi, nu va faceti griji! ... Introducerea sensurilor unice s-a amanat pana la inceputul lunii august. • Zeci de strazi si bulevarde vor deveni sensuri unice din august.
Reducerile vor mai afecta judetele Bacau, Dambovita, Gorj, Ialomita, Maramures, Neamt, Tulcea si Vaslui, dar si municipiul Bucuresti. ... Prima rectificare bugetara din acest an a fost efectuata in luna august.
Ponta a precizat ca la alegerile din 21 august pentru cele doua mandate de deputat ramase vacante, in Neamt si Maramures, USL va avea candidat comun.
Astfel, la 25 august va fi lansat programul special „O saptamana la mare“, derulat de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) impreuna cu Autoritatea Nationala pentru Turism. ... Ca destinatii, puteti alege Brasov, Dambovita, Buzau, Neamt, Alba“, a adaugat Marilena Stoian.
Cod Galben - in intervalul mentionat va ninge viscolit si in judetele Mehedinti, Gorj, Valcea, Olt, Dolj, Arges, Dambovita, Teleorman, Bacau, Vaslui, Iasi, Neamt si Botosani, iar in judetele Constanta si Tulcea precipitatiile, local insemnate cantitativ, vor fi mixte, favorizand producerea de polei.
In ceea ce priveste piata de lacuri si vopsele, cel mai mare producator era la nivelul anului 2009 Fabryo, companie detinuta de fondul de investitii suedez Oresa Ventures, urmat de Policolor, controlat de fondurile de investitii Reconstruction Capital 2 si Romanian Investment Fund, si de Kober din Piatra-Neamt, producator detinut de Aurel si Marian Kober.
Porunca data de presedintie, in 22 august, la scurta vreme dupa victoria la partialele din Neamt, a fost executata intocmai si la timp de subordonata sa, Rodica Culcer.
Mihaela Radulescu S-a nascut la 3 august 1969, la Piatra Neamt, cu numele Tiganu. A fost casatorita de trei ori (cu Radulescu, Stefan Banica si cu Elan Schwartzenberg) si acum este intr-o relatie cu Dani Otil ("Neatza cu Razvan si Dani").
Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal si mobilier tapitat din Romania, deschide vineri, 15 august 2014, un nou magazin propriu in Pitesti.
NEAMT (Moldova) si preparata de Casa Oprescu, gazda proiectului in perioada mai " august. Ingrediente: Mamaliga facuta din malai, apa si sare, Branza de burduf, Kaiser sau costita afumata, Ulei slaninuta, putina smantana, putin unt.
intre 2,5% si 4%.
- la granita dintre judetele Bistrita Nasaud si Cluj (219 cazuri) - in judetul Mures(145 cazuri) - in judetul Arad (113 cazuri din care 2 decese la copii cu varsta sub 1 an) - in judetul Timis(71 cazuri din care 1 deces la copil cu varsta sub 1 an) - in judetul Suceava (27 cazuri) - in judetul Brasov (33 cazuri) - in judetul Salaj (7 cazuri) - in judetul Hunedoara (14 cazuri) - in judetul Caras- Severin (13 cazuri) - in judetul Alba (3 cazuri) Cazuri sporadice de rujeola au fost confirmate la persoane nevaccinate / incomplet vaccinate din Bucuresti (4 cazuri) si din judetele:
- In toamna anului 1961, ma aflam la Manastirea Neamt. ... Intr-o seara, nu imi amintesc daca era iulie sau august, dupa apusul Soarelui, ma aflam in fata vilei cu inca doi colegi. ... 4, 1967: ... 4, 1974:
In plus, septembrie este o luna mai putin instabila, chiar si fata de august, datorita persistentei deasupra cele mai mari parti a Europei, a unui brau de presiune atmosferica relativ ridicata, ce uneste Anticiclonul Azoric cu maximul barometric est european.
In 25 august, sambata, presedintele Basescu avea intalnire cu poporul in Piata Universitatii. ... Dar parea o alta variatiune pe aceeasi tema si nu putini or fi fost cei care si-au zis ca, logic, ar trebui sa urmeze aprecieri asupra numarului de pahare baute in judetele Neamt si Suceava.
Premierul Emil Boc a declarat vineri, la Baia Mare, ca va propune ca, din luna august si pana la sfarsitul anului, membrii Cabinetului, inclusiv el, sa aiba salarii reduse cu 20%.
Monarhia absolutista a luat sfarsit fiind inlocuita de una parlamentara la 3-14 septembrie 1789 care la randul ei s-a incheiat la 10 august 1792. ... La 22 august 1795 Constitutia celui de-al III-lea an a instaurat Directoratul, inlocuit prin Constitutia celui de-al VIII-lea an, 13 decembrie 1799 de catre Consulat.
google-analytics.com